Főoldal :: Fórum :: Ariston fórum HORVÁTH & TSA 2019.08.25
 
[0-19]

Feladó: Módosít Feladás:   2019.06.23 10:25:00

Üdvözletem!Mint -itt- mindenkinek, nekem is egy kis segítségre lenne szükségem. Van egy Ariston Clas 24 CF típusú kombikazánom, ami HMV vételezés közbeni néhány másodperces áramszünet után nem hajlandó úgy dolgozni ahogy azt eddig tette. Kijelzi ugyan a fűtési igényt vagy a HMV-t, de nem gyújt be. Nem gázos szakember vagyok, hanem műszerész és amit lehetett azt ellenőriztem és rendben találtam -tápfeszültségek,víznyomás,NTC-k,szonda,váltószelep,motor, gázszelep, áramláskapcsoló - de nem igazán hatotta meg az igyekezetem. Azok a gázszerelők akiknek hibás panelokat szoktam javítani sem tudtak érdemben hozzászólni, ezért kérném Önöket, hogy amennyiben tudnak így távjavítás formában segítsenek nekem. Köszönettel:Vargyas István


Feladó: Módosít Feladás:   2019.06.11 12:11:12

Az Ariston termékekkel vigyázzatok.

A garanciával nagyon vigyázzatok, csak akkor él a garancia, ha évente kihívsz egy szerelőt hogy karban tartsa.

Én sajnos nem tudtam erről és igy csak egy sima vízkő eltávolítás 20 ezer ft


Feladó: Módosít Feladás:   2019.01.03 07:56:25


Feladó: Módosít Feladás:   2019.01.03 07:56:15


Feladó: Módosít Feladás:   2018.10.07 10:03:27


Feladó: Módosít Feladás:   2018.09.26 15:31:57

Meg tudná mondani valaki, hogy az ARISTON Class EVO 24F falikazánnál a 309-es hibakód mit jelent? A leírásában a hibakódok között nem található. Előre is köszönöm.


Feladó: Módosít Feladás:   2017.10.25 22:02:51

A probléma az,hogy nem értem mitől jobb a kondenzációs kazán? 19 hónapja vásároltam ariston géniusz evo készüléket ami már most zakatol és a meleg víz csak langyosnak nevezhető.Nem megfelelő keringés írja a kijelző. A szerviz 8 honappal ezelött el lett végezve. A szaki megvizsgálta tisztitotta majd számlázott,így él a nagy garancia. Ami persze nem jó semmire,mivel most hogy probléma van nem lehet érvényesíteni,mert ez a hiba nem a kazán hibája állítja a szaki.Én 15 évig használtam egy wolf kombi kazánt és nem fizettem évente 20000ft ot hogy mindenféle szaki nézegesse.Nem dugult el nem ment tönkre.Ezt össze adva, hiába fogyaszt kevesebb gázt,még is többe kerül az üzemeltetése ennek a szarnak.Senkinek nem ajánlom a kondenzációs kazánt,


Feladó: Módosít Feladás:   2017.10.01 17:18:19


Feladó: Módosít Feladás:   2017.10.01 17:17:06


Feladó: Módosít Feladás:   2014.11.25 19:02:36

tisztelt szerviz nekem egy clas ff  turbos  kombi kazánom van. Az a probléma merült fel hogy a hmv  et nem füti Nem kapcsol.  csak ha megy a fütés mi lehet az oka?? 


Feladó: Módosít Feladás:   2013.11.05 14:23:32

Szeretném megkérdezni, hogy az Ariston Genius kombi kondenzációs kazánomnál miért változott meg a fűtési intenzitás? A kazán 2.5 éves s először a felszerelés után mikor a fűtés bekapcsolásra került a lángmoduláció összes vonala kirajzolódott s gyorsan felfűtötte a beállított értékre a vizet, utána visszaesett s szépen tartotta a hőt amíg a termosztát el nem érte a beállított hőmérsékletet, majd kikapcsolt. Most azonban bekapcsolás után nem a maximumon kezd el fűteni, csak a 4. fokozatig megy fel a láng s így lassabban tudja a rendszert felfűteni. Mi lehet az oka, Talán valamilyen szűrő koszos lehet s a szivattyú nem tudja megfelelő intenzitással forgatni a vizet s az nem tudja ezért teljesen kinyitni a gázszelepet? Én is megtudnám a pucolni ha ez így van a szűrőt? Várom szíves válaszukat, Üdvözlettel: Magyar Gábor


Feladó: Módosít Feladás:   2013.11.03 07:51:54

Szerviz.

Irjátok meg véleményeteket ,a már üzemelő készülékekről,vagy tegyétek fel kérdéseiteket,esetleges hibákról melyekre megpróbálunk válaszolni.


www.ep-shop.hu 

HORVÁTH ÉS TSA

Ügyfélszolgálat
 

Budapest

 
Hétköznap
 8 - 16 h

06- 30/9775-738 

 

_________________

Szolgáltatásaink

Vízszerelés gyorsszolgálat az alábbi tevékenységi körökkel állunk a lakosság, közületek, cégek és társasházak szolgálatában,már 20 éve .Vízvezeték felújítás. Fürdőszoba kiépítés.Fürdőszoba felujítás. Új vízvezeték rendszerek kiépítése ,szerelése.Víz strangok kiépítése cseréje, felújítása.Hideg-melegvíz rendszerek, cirkulációs vezetékek kiépítése. ízvezeték szerelés: Mosdók, mosogatók, szifonok, csapok, WC tartályok javítása-cseréje. Mosógépek, bojlerek bekötése. Csőtörések, ázások megszüntetése.Tevékenységeink, közé tartozik minden, ami vízszerelés, Vízszerelés gyorsszolgálat gázszerelés, dugulás elhárítás gyorsszolgálat. Ezeken a szakterületeken állunk az önök segítségére, bármilyen vízszerelési hiba adódik .Vízvezeték szerelés: Mosdócsapok, mosogató-csapok, kádcsapok, csaptelepek esetében is vállalunk vízszerelést.Csőtörések megszüntetése, csővezetékek, lefolyócsövek javítása és cseréje falban és földbenCsőtörések, lefolyóhibák elhárítása lakásban és udvarban egyaránt.Mosdókagylók, mosogatótálcák, kádak, mosógépek, mosogatógépek bekötése. Sarokcsapok, flexi csövek és fali-elzárók hibáinak kiküszöböléseWC csészék, WC tartályok szerelése. Udvari-, kerti csapok, téli elzárók cseréje, nyomó vízvezetékek, lefolyó vezetékek javítása ásással és anyagbeszerzéssel.

Vízszerelés vízszerelőink rövid határidővel vállalják teljes vízvezeték rendszerek felülvizsgálatát korszerűsítését, felmérését, javítását, cseréjét, valamint fürdőszobák, konyhai és egyéb vizesblokkok rendszereinek tervezését, átalakítását, felújítását, kivitelezését, illetve teljes körű vízszerelés és vízvezeték szerelési munkák elvégzését GARANCIÁVAL. Vízszerelés vízvezeték szerelés, átalakítás, javítás. Házak teljes körű víz – fűtés – csatornarendszer kiépítése.Fürdőszoba kiépítés ,felújítás (kőműves-burkoló munkával együtt )Épületek víz- és szennyvíz rendszerének tervezése, kiépítése,felújítása, javítása, átalakításaCsapok, csaptelepek és egyéb vízszerelési berendezések (WC, mosdó, mosogató, szifonok, tartályok stb.) javítása, cseréje Csőtörések, csőrepedések, beázások feltárása, megszüntetése.Régi elöregedett csővezetékek cseréje.Strangok cseréje (vízvezeték,lefolyó vezeték)Villanybojler szerelés, csere.Mosó-mosogatógépek szakszerű bekötése. Zuhanyzók ,kádak, kiépítése. Udvari nyomó- és lefolyóvezetékek kiépítése földmunkával .

Gáz szerelő - Kazán szerelés - Gázkazán csere - Gázkazán szerelés - Gázkészülék csere - Kondenzációs kazán - Gázkészülék szervíz - Gázkészülék javítás - Gázvezeték felülvizsgálat - Kémény épités - Kéménybélelés - Gáz szerelés - Gázvezeték szerelés - Központi fűtés szerelés - vízvezeték szerelés - Fűtés tisztítás 06-30-9775-738

Gázvezeték szerelés - Gázkészülék javítás - Gázkazán csere - Gázkazán szerelés - Gázkazán javítás - Gázkészülék karbantartás - Gázkészülék csere 06 -30 - 9775-738 Karbantartás fontosságaEgy gázkazán egy szezon alatt akár 1500-3000 órát is üzemelhet. A gyártók gázkészülékek biztonságos működése érdekében előírják - ajánlják , évenkénti felülvizsgálatot karbantartást. A megfelelően elvégzett karbantartáskor kiszürhetőek ,az üzemeltető álltal nem észlet hibák is ,megelőzve a szezon alatti meghibásodásokat. A gázkészülék elkoszolódásából ,vagy nem megfeleő beálításból adódó veszteség kb. 6-10%-kal nagyobb energiafogyasztást is jelent!

Fűtés tisztítás - Fűtésrendszer tisztítás - Radiátor tisztítás - Padlófűtés tisztítás - Falfűtés tisztítás - Fűtésrendszerek vegyszeres kezelése ( GEL - FERNOX ) VÍZMELEGÍTŐK,KAZÁNOK ,FŰTÉS RENDSZEREK Régi fűtésrendszereknél sokszor előforduló hiba,nem megfelelő hőátadás vezetékekben radiátorokban hőcserlélőben lerakodott rendszeriszap,ez a törmelék nagymértékben gátolja a keringést ,és a megfelelő hőátadást.

Fűtésszerelés , padlófűtés szerelés , falfűtés szerelés - padlófűtés tisztítás . Központi fűtés szerelés ,radiátor szerelés , radiátor csere, 06-30/9775-738  HORVÁTH ÉS TSA

Gázkonvektor csere - szervíz - felülvizsgálat - ellenörzés  06-30/9775-738

Vízkő , vízkőmentesítés  kazánok, bojlerek , hőcserélők  06-30/9775-738 Főleg a használati meleg vizet előállító "átfolyós" készülékeknél, magasabb keménységű hálózati víz esetében gyakori a hőcserélő csöveinek belső vízkövesedése.Ennek jele, hogy a víz nyitott csapnál is csak kis sugárban folyik. Meleg víz ingadozik ,meleg víz egy idő után hidegre vált. Ha így használjuk a készüléket az elégetett gáz égésterméke nem hűl le, ez hatásfokcsökkenést okoz, 10-20% többlet energia felhasználás és a hőcserélő gyors tönkremeneteléhez vezethet. A csövekben lerakódott vízkő a hőcserélő savazásával távolítható el. A savazással nem érdemes házilagosan próbálkozni, mert az csak átmeneti eredményt hoz. Jól felszerelt szervizünk rendelkezik savazó berendezéssel, amely nagynyomású vegyszerszivattyú segítségével áramoltatja át a hőcserélőn az annak anyagának figyelembevételével megválasztott vegyszert, az eldugottabb belső részeken is biztosítva a vízkő feloldását. A hőcserélő belső elszennyeződését nem csak vízkő okozhatjahanem a fűtési rendszerekből bejutó korróziós termék, olaj és más szennyeződés. Általában ez nem okoz működésképtelenséget "csak" a készülék zajos üzemét eredményezi. A legtöbb esetben a hőcserélő belső mosásával a zaj megszüntethető. Ezt a mosást sem lehet házilag elvégezni, mert a mosó vegyszert a hőcserélő és a szennyeződés anyagának ismeretében kell megválasztani, és a vízkőoldáshoz hasonlóan nagy sebességgel áramló vegyszerrel elvégezni.

Gázszerelés , Gázvezeték Műszaki Biztonsági felülvizsgálat , Gázvezeték szerelés, Gázvezeték ellenörzés hibaelhárítás 06-30-9775-738    ( HIRDETÉSI FELÜLET BÉRELHETŐ HAVI 6.000 Ft (Br)

ARISTON  Márkaszervíz  06-30-9775-738 - Ariston gázbojlerek javítása cseréje.