Főoldal :: Fórum :: Immergas fórum HORVÁTH & TSA 2019.08.25
 
[0-19]

Feladó: K Tamás Feladás:   2018.10.12 21:39:03

Sziasztok. Van egy Immergas Eolo Star Készülékem, Vízvételnél semmi gond, De a a szobatermosztát kapcsol, ventilátor felpörög, szivattyú elindul de nincs láng gyújtás, Mitől lehet ez, Levegő preszosztátot kitisztítottam, Van hogy indul, de 10-böl 5-ször nem kb. Valaki tudna segíteni, előre is köszönöm.


Feladó: Kjoe Feladás:   2018.01.08 15:17:59

Üdvözlöm! Nekünk egy 2008-ban vásárolt Immergas Eolo Star kazánunk van. Egy pár napja figyeltünk fel rá,hogy hangosabb a megszokottnál. A zajt akkor hallani, amikor a turbó működik.Abból gondolom, hogy a turbó lehet, mert amikor már nem melegít, de a turbó még szellőzteti a kazánt akkor is hallani. Mi lehet a probléma? Ha így marad mi lehet a következmény?Nappal nem zavaró csak éjszaka hangosabb, mintha valaki folyamatosan engedné a vizet a szomszédban. Köszönöm válaszát!


Feladó: Módosít Feladás:   2014.12.15 11:46:03

Üdv nekem immergas 24 kazánom van ami 4 évesen panel hibás lett majd 5 évesen kilyukadt a hőcserélő amit 65000ft ért cseréltek ki és rá két évre ujra ki lyukadt és most harcolok hogy ez azért picit dúrva két évet bírjon ki.senkinek nem ajálom ezt az immergas gazánt


Feladó: jkalmar Feladás:   2014.01.07 19:30:14

Örömmel jelenthetem, hogy tegnap sikerült megjavíttatnom az Immergas Zeus Maior 21 kazánomat. Kiszereltem a gyújtópanelt és elvittem egy TV-szerelőhöz, aki 5 perc alatt kicserélte benne a megpúposodott tetejű 50 V 10uf elektrolitkondenzátort.
Visszaszereltem a panelt és azóta tökéletes a kazán.


Feladó: jkalmar Feladás:   2013.12.26 19:24:07

Kedves Boldogtalan Kazánosok és Szervizesek!
Kb. 3 hete rendetlenkedik az Immergas Zeus Maior 21 tip. kazánom. A HMV jól működik. A fűtésnél van olyan gondom, hogy kb. 40 fokig felmegy a hőmérséklet, itt leáll a fűtés és lelassul (gondolom) a keringető szivattyú, ezzel egy időben kb. félfordulatonként egy egyre erősödő hang hallatszik a kazánból. Néha felpörög a motor és elindul a fűtés, megy néhány másodpercig, majd kezdődik elölről. Közben kattognak a vezérlőpanelben a relék időnként. ez megy órákig, de a fűtési hőmérsékletet soha nem éri el a fűtővíz. Van közben egy-egy nap amikor jól működik minden. Utána megint előjön a hiba. A szakszerviz szerelője elsőre kicserélte a szelepváltó motort. A hiba maradt. utána kicserélt egy NTC-t. Ettől sem lett jobb. Harmadik nekifutásra kitisztította turbó ventilátort. Ettől sem lett jobb. Most panelcserével riogat. Mivel ez az egyetlen fűtési lehetőségem, azt tudom csinálni, hogy felfűtöm a rendszert ameddig működik jól a kazán. Utána csak egy radiátort hagyok nyitva. Ezt fűtöm fel kb. 55-60 fokra. Ezután egyenként megnyitom a radiátorokat és ha mind elérte az előbbi hőmérsékletet, akkor a továbbiakban jól működik a kazán. Lecseréltem a termosztátot is. Az előbbi felfűtést úgy tudom végrehajtani, hogyha lekapcsol a fűtés akkor átkapcsolok HMV állásba 20-30-szor, s akkor szerencsés esetben újra begyullad a fűtőláng. Kicsit hosszúra sikerült a leírás, de a szervizes szerint ilyen hibával még nem találkozott. Ha valakinek volt hasonló hibája, kérem tájékoztasson a javítás módjáról, mer tnem szeretném alkatrészenként kicseréltetni a kazánt.


Feladó: Módosít Feladás:   2013.11.03 07:54:15

Szerviz.

Írjátok meg véleményeteket ,a már üzemelő készülékekről,vagy tegyétek fel kérdéseiteket,esetleges hibákról melyekre megpróbálunk válaszolni.


www.ep-shop.hu 

HORVÁTH ÉS TSA

Ügyfélszolgálat
 

Budapest

 
Hétköznap
 8 - 16 h

06- 30/9775-738 

 

_________________

Szolgáltatásaink

Vízszerelés gyorsszolgálat az alábbi tevékenységi körökkel állunk a lakosság, közületek, cégek és társasházak szolgálatában,már 20 éve .Vízvezeték felújítás. Fürdőszoba kiépítés.Fürdőszoba felujítás. Új vízvezeték rendszerek kiépítése ,szerelése.Víz strangok kiépítése cseréje, felújítása.Hideg-melegvíz rendszerek, cirkulációs vezetékek kiépítése. ízvezeték szerelés: Mosdók, mosogatók, szifonok, csapok, WC tartályok javítása-cseréje. Mosógépek, bojlerek bekötése. Csőtörések, ázások megszüntetése.Tevékenységeink, közé tartozik minden, ami vízszerelés, Vízszerelés gyorsszolgálat gázszerelés, dugulás elhárítás gyorsszolgálat. Ezeken a szakterületeken állunk az önök segítségére, bármilyen vízszerelési hiba adódik .Vízvezeték szerelés: Mosdócsapok, mosogató-csapok, kádcsapok, csaptelepek esetében is vállalunk vízszerelést.Csőtörések megszüntetése, csővezetékek, lefolyócsövek javítása és cseréje falban és földbenCsőtörések, lefolyóhibák elhárítása lakásban és udvarban egyaránt.Mosdókagylók, mosogatótálcák, kádak, mosógépek, mosogatógépek bekötése. Sarokcsapok, flexi csövek és fali-elzárók hibáinak kiküszöböléseWC csészék, WC tartályok szerelése. Udvari-, kerti csapok, téli elzárók cseréje, nyomó vízvezetékek, lefolyó vezetékek javítása ásással és anyagbeszerzéssel.

Vízszerelés vízszerelőink rövid határidővel vállalják teljes vízvezeték rendszerek felülvizsgálatát korszerűsítését, felmérését, javítását, cseréjét, valamint fürdőszobák, konyhai és egyéb vizesblokkok rendszereinek tervezését, átalakítását, felújítását, kivitelezését, illetve teljes körű vízszerelés és vízvezeték szerelési munkák elvégzését GARANCIÁVAL. Vízszerelés vízvezeték szerelés, átalakítás, javítás. Házak teljes körű víz – fűtés – csatornarendszer kiépítése.Fürdőszoba kiépítés ,felújítás (kőműves-burkoló munkával együtt )Épületek víz- és szennyvíz rendszerének tervezése, kiépítése,felújítása, javítása, átalakításaCsapok, csaptelepek és egyéb vízszerelési berendezések (WC, mosdó, mosogató, szifonok, tartályok stb.) javítása, cseréje Csőtörések, csőrepedések, beázások feltárása, megszüntetése.Régi elöregedett csővezetékek cseréje.Strangok cseréje (vízvezeték,lefolyó vezeték)Villanybojler szerelés, csere.Mosó-mosogatógépek szakszerű bekötése. Zuhanyzók ,kádak, kiépítése. Udvari nyomó- és lefolyóvezetékek kiépítése földmunkával .

Gáz szerelő - Kazán szerelés - Gázkazán csere - Gázkazán szerelés - Gázkészülék csere - Kondenzációs kazán - Gázkészülék szervíz - Gázkészülék javítás - Gázvezeték felülvizsgálat - Kémény épités - Kéménybélelés - Gáz szerelés - Gázvezeték szerelés - Központi fűtés szerelés - vízvezeték szerelés - Fűtés tisztítás 06-30-9775-738

Gázvezeték szerelés - Gázkészülék javítás - Gázkazán csere - Gázkazán szerelés - Gázkazán javítás - Gázkészülék karbantartás - Gázkészülék csere 06 -30 - 9775-738 Karbantartás fontosságaEgy gázkazán egy szezon alatt akár 1500-3000 órát is üzemelhet. A gyártók gázkészülékek biztonságos működése érdekében előírják - ajánlják , évenkénti felülvizsgálatot karbantartást. A megfelelően elvégzett karbantartáskor kiszürhetőek ,az üzemeltető álltal nem észlet hibák is ,megelőzve a szezon alatti meghibásodásokat. A gázkészülék elkoszolódásából ,vagy nem megfeleő beálításból adódó veszteség kb. 6-10%-kal nagyobb energiafogyasztást is jelent!

Fűtés tisztítás - Fűtésrendszer tisztítás - Radiátor tisztítás - Padlófűtés tisztítás - Falfűtés tisztítás - Fűtésrendszerek vegyszeres kezelése ( GEL - FERNOX ) VÍZMELEGÍTŐK,KAZÁNOK ,FŰTÉS RENDSZEREK Régi fűtésrendszereknél sokszor előforduló hiba,nem megfelelő hőátadás vezetékekben radiátorokban hőcserlélőben lerakodott rendszeriszap,ez a törmelék nagymértékben gátolja a keringést ,és a megfelelő hőátadást.

Fűtésszerelés , padlófűtés szerelés , falfűtés szerelés - padlófűtés tisztítás . Központi fűtés szerelés ,radiátor szerelés , radiátor csere, 06-30/9775-738  HORVÁTH ÉS TSA

Gázkonvektor csere - szervíz - felülvizsgálat - ellenörzés  06-30/9775-738

Vízkő , vízkőmentesítés  kazánok, bojlerek , hőcserélők  06-30/9775-738 Főleg a használati meleg vizet előállító "átfolyós" készülékeknél, magasabb keménységű hálózati víz esetében gyakori a hőcserélő csöveinek belső vízkövesedése.Ennek jele, hogy a víz nyitott csapnál is csak kis sugárban folyik. Meleg víz ingadozik ,meleg víz egy idő után hidegre vált. Ha így használjuk a készüléket az elégetett gáz égésterméke nem hűl le, ez hatásfokcsökkenést okoz, 10-20% többlet energia felhasználás és a hőcserélő gyors tönkremeneteléhez vezethet. A csövekben lerakódott vízkő a hőcserélő savazásával távolítható el. A savazással nem érdemes házilagosan próbálkozni, mert az csak átmeneti eredményt hoz. Jól felszerelt szervizünk rendelkezik savazó berendezéssel, amely nagynyomású vegyszerszivattyú segítségével áramoltatja át a hőcserélőn az annak anyagának figyelembevételével megválasztott vegyszert, az eldugottabb belső részeken is biztosítva a vízkő feloldását. A hőcserélő belső elszennyeződését nem csak vízkő okozhatjahanem a fűtési rendszerekből bejutó korróziós termék, olaj és más szennyeződés. Általában ez nem okoz működésképtelenséget "csak" a készülék zajos üzemét eredményezi. A legtöbb esetben a hőcserélő belső mosásával a zaj megszüntethető. Ezt a mosást sem lehet házilag elvégezni, mert a mosó vegyszert a hőcserélő és a szennyeződés anyagának ismeretében kell megválasztani, és a vízkőoldáshoz hasonlóan nagy sebességgel áramló vegyszerrel elvégezni.

Gázszerelés , Gázvezeték Műszaki Biztonsági felülvizsgálat , Gázvezeték szerelés, Gázvezeték ellenörzés hibaelhárítás 06-30-9775-738    ( HIRDETÉSI FELÜLET BÉRELHETŐ HAVI 6.000 Ft (Br)

ARISTON  Márkaszervíz  06-30-9775-738 - Ariston gázbojlerek javítása cseréje.