Főoldal :: Fórum HORVÁTH & TSA 2019.05.24
 
Szervíz

MÁRKASZERVÍZ
Gázkészülék szervíz Gázvezeték felülvizsgálat

06-30-9775-738

Társasházi gázszerelés - Gázszerelés - Gázvezeték szerelés - Gázvezeték ellenörzés  -  Gázszag - Hiba felltárás  - Gázvezeték szerelés  ( 06-30 ) 9775-738

ARISTON - IMMERGAS - FERROLI - FÉG - WESTEN - QUADRIGA - TERMOMAX - SAFOTO -  MÁRKAKÉPVISELET - SZERVÍZ - GÁZKÉSZÜLÉK CSERE  Válajuk a felsorolt gázkészülék márkák szerelését , javitását, felülvizsgálatát ,szervizelését Tel. 06-30-9775-738

Gázkészülék karbantartás , tisztítás , felülvizsgálat ,ellenörzés.

[0-19] [20-39] [40-59]

Feladó: Módosít Feladás:   2014.12.17 10:53:00

Ariston genus prémium system kazánom ,sp1 gyújtás k.o. hibát jelez.Cserélve lett a gyújtó elektróda és az ionizációs szenzor, de a hiba ismét jelentkezik.Csak mászadszorra gyújt be.Mi lehet a hiba valódi okozója?/az új alkatrészeknek rövidebb az ''elektróda'' része mint az eredetinek.Ez vajon nem gond?/


Feladó: Módosít Feladás:   2014.12.17 10:40:47


Feladó: Módosít Feladás:   2014.12.03 10:54:42

Ariston evo system 24 kazán amióta hidegebbek vannak, azóta nem képes felfűteni a házat. A szobatermosztát 14 órakor kapcsolja be (addig kb. 21-re hűlt le) és kellene neki 23-at csinálnia. Este 21-ig folyamatos fűtéshőigény mellett sem éri el a 23 fokot. Közben a szobatermosztát bekapcsolt állapotában a kazán többször is kikapcsol és addig "pihen" amíg már szinte hideg a radiátor. Mit kellene átállítani rajta?


Feladó: Módosít Feladás:   2011.09.16 07:05:00

Gázvezeték felújítás közös képviselő szemével. 

TÁRSASHÁZ       
1123Budapest,Alkotás
                                                            

 E-mail: macskasy.judit@gmail.com                            

                      VÉLEMÉNY A HORVÁTH ÉS TÁRSA BT. MUNKÁJÁRÓL

Az 1123 Budapest, Alkotás u. 15. sz. 61 albetétes társasházban a gáz felszálló vezeték cseréjét a Horváth és Társa Építőipari és Épületgépészeti Bt. (1202 Budapest, Rimaszombat u. 11.) végezte el.

Munkájuk előkészítését nagy körültekintéssel végezték, ami egy ekkora társasházban rendkívül fontos!Pontos, minden tulajdonos számára érthető és betartható ütemezési munkarendet állítottak össze strangonként, tulajdonosi névsor alapján.Ezt az ütemezési tervet kérésükre minden tulajdonosnak kipostáztuk és a társasházban jól látható helyen kifüggesztettük.Az ütemezés szerint a gázvezeték csere 2011. július 4-től 2011. július 13-ig tartott, melyet egy nappal hamarabb sikerült befejezniük, vagyis egy ilyen nagy albetét számú társasházban kevesebb, mint másfél hét alatt.

A felújítási munka emberi oldala:

Tudni kell, hogy a gázvezeték felújítása, cseréje a tulajdonosok megszokott életritmusát alaposan felborítja, mert ez a munka nem csak a gázszolgáltatás kizárásával jár, hanem a gázórák köré felépített szekrényeket, polcrendszereket adott esetben le kell bontani, hogy hozzáférjenek a gázvezetékhez.Ez sajnos a legtöbb tulajdonosnál ellenzést vált ki, amit kezelni kell tudni, különösen, ha kiderül, hogy egyes lakásokban még szabálytalan beszerelés is történt.Azt a határozott véleményt tudom megfogalmazni, hogy a Horváth és Társa Bt. cégvezetője és  valamennyi munkatársa ezeket a problémákat, a néhol kialakult feszült helyzetet kultúráltan, jól tudta kezelni, az érintett tulajdonosokkal megértetni, hogy ami történik, az ő érdekükben zajlik.

 A felújítás munkafegyelem szempontjából:

A munka reggel fél nyolctól délután 5-ig, 6-ig tartott, a dolgozók a rájuk bízott feladatokat precízen, pontosan végezték, befejezetlen munkát nem hagytak másnapra. Minden lakásban a bontás után kitakarítottak, rendetlenséget sehol nem hagytak. Olajozottan, szervezetten dolgoztak, a helyreállítási munkát gondosan elvégezték.Munkaidő alatt senki nem tűnt el, nem mászkáltak külön utakon, ebédidő nem órákig tartott, egyszóval a munkafegyelem jó.A cég vezetője, Horváth Péter jól képzett, gyakorlott, szakmai tudását számos esetben bizonyította. Mindvégig ellenőrzése alatt tartotta a munkát, szakmai figyelemmel kísérte.A Horváth és Társa Bt.-vel végzett munka során szerzett tapasztalatom, hogy a cég megbízható, együttműködő, pontos, minden ígéretet, határidőt pontosan betart.

Budapest, 2011. július. 20

Orgovánné Macskásy Judit

                                                                     közös képviselő


Feladó: Módosít Feladás:   2011.07.01 15:22:41

Tisztelt érdeklődök

Tapasztalataimat szeretném megosztani azokkal akik hasonló átalakításon törik a fejüket.

Következő  átalakítást kértem egy családi ház fűtési rendszerében.

-régi kazán leszerelése és egy új kondenzációs kazán felszerelése a régi helyére.

-kémény átalakítása az új kazánhoz.

-új gáz bevezetés az utcáról,mert a régi csövezés szivárgott.

Pozitív észrevételek:

Az árajánlat  elfogadása után 2 hónap alatt elkészült az átalakítás az összes papír munkával együtt.!!

A "fizikai" munkavégzés 5 munka nap volt - /különböző időpontokban/-   a kémény ellenőrzéssel,gáz MEO,föld munkával együtt.


Negatív észrevétel:

Nem kellő részletezéssel lett lett feltüntetve a különböző engedélyek költségei pl.EPH,gáz MEO

Összefoglalva:

Gyors,összeszokott,profi csapat .

Üdvözlettel:T.Tibor
Feladó: p Feladás:   2010.12.13 15:46:14

Sziasztok,

2 hónapja használjuk az új Ariston Genus Premiun 24KW-os kazánunkat. Infót szeretnék arról,hogy a ,,fűtés utókeringetése" funkció miért úgy működik ahogy.

A szobatermosztát kéri a fűtés elindítását > kazán elkezdi a fűtést>a víz hőmérséklete túllépi a beállított értéket>elindul az utókeringetés   Ezt többször megteszi mielőtt elindul a tényleges fűtés.

Miért csinálja ezt ?

_________________________________________________________________________________
Mester

A kazán fűtési teljesítményét le kell ellenőrizni  lehet ,hogy magas %-ra van állítva és ha a fűtési előremenő hőmérséklet alacsony a készülék produkálhat ilyet.

Fűtési szűrő el van dugulva (gyakori hiba)

Rendszer részleges dugulása.

Javaslatom:  Hívja ügyfélszolgálatunkat!


Feladó: Módosít Feladás:   2009.10.25 09:19:18

T érdeklődők !

Lakásátalakítás keretében ,fűtéskorszerüsitést szerettünk volna végezni,ekkor léptem kapcsolatba gépész céggel. Nyitott rendszerű etázs (nagy víztömegű) fűtésrendszerünk adott volt ,kazánunk egy Fég C18-as.

Kérésem az volt,hogy minnél kisebb ráfordítással,lehető legtöbb megtakarítást elérni.

Szerelőnk ajálására ,az alábbíakat kerültek kivitelezésre.

Régi fűtési rendszer tisztítása,fűtési rendszert zártá alakítottuk,kazán csere
(ARISTON GENUS PREMIUM 30),külső érzékelő beépítése.

A készülék 1hónapja üzemel nálunk,csendes,takarékos -28% a másik készülékhez képest,lakás hőmérséglete egyenletes nincsenek hőingadozások.

Reményeink szerint a ráfordított töbletkiadás 2-3 éven belül megtérül.

T  Gábor  XVIII. ker


Feladó: Módosít Feladás:   2009.10.18 16:07:24

Üdv mindenkinek!

 

Szeretném megosztani tapasztalataimat a nálunk - a Horvát és Tsa Bt által - nemrégiben felszerelt ARISTON Clas Premium 24 kondenzációs kombi gázkazánnal kapcsolatban. Igazából nem volt ismeretünk a választékról, végül állandó szerelőnk (fent említett cég) ajánlására döntöttünk e készülék mellett. Nem volt olcsó mulatság, de nem bántuk meg! 

Először is nagyon esztétikus, szép kivitelezésű.

A melegvizet és a fűtővíz hőmérsékletét külön-külön, egyszerűen C fokonként lehet állítani.

A takarékos szempontokról, tapasztalatokról majd egy év múlva tudok beszámolni, de állítólag 20-30%-os megtakarítás érhető el az Aristonnal.

A működéséről viszont elképesztően jó tapasztalatom van. Olyan csendes, mondhatni hangtalan, hogy azt sem tudjuk, mikor kapcsol be. Csak a keringető szivattyú halk surrogásából, no meg persze a világító kék ledről tudom, hogy épen fűt.

Jelenleg a használat állandó tanulmányozását végzem, mert rengeteget tud ez az okos készülék... 

Hát egyelőre ennyit.

Üdv.: Sághy János Bp. XX. ker.


Feladó: mester Feladás:   2009.10.08 06:29:39

Kérem, írják meg véleményüket , a már üzemelő készülékekről, vagy tegyék fel kérdéseiket, melyekre megpróbálunk válaszolni!